Suntem mândri să vă anunțăm lansarea site-ului nostru recent reproiectat.

În numele tuturor, aici, la BriskCode, bun venit! Site-ul nostru vechi ne-a servit bine în ultimii ani, dar tehnologia continuă să se dezvolte și, odată cu această reproiectare, vom putea profita de cele mai actuale instrumente pentru a face ca promovarea noastră să fie cea mai eficientă și să ne transmită mesajul. Care sunt câteva lucruri de verificat?

Conectați-vă

Noul site are un aspect și design modern, este optimizat pentru a fi vizualizat pe mai multe dispozitive și folosind orice nivel de conexiune la internet. Deci, indiferent dacă vă aflați pe un iPad acasă, telefon Android pe teren sau folosind calculatorul cel vechi al bunicilor, veți putea să vă alăturați comunității online BriskCode.

Organizeaza-te

Structura site-ului este mai organizată, ne-am mutat într-un sistem care utilizează asociații tematice între părți ale site-ului. Acum puteți merge la orice pagină și veți primi un set de asociații cu ceea ce căutați pentru a afla mai multe despre regiunile, subiectele și campaniile noastre. Priviți în bara de navigare dreapta pentru a afla mai multe despre ceea ce vedeți pe site.

Fi social

Ne-am concentrat pe integrarea social media în fiecare parte a site-ului, astfel încât oriunde vă aflați, puteți împărtăși ceea ce vedeți cu prietenii și colegii. De asemenea, ne concentrăm mai mult pe multimedia, astfel încât imaginile, videoclipurile și alte conținuturi multimedia sunt subliniate pentru a maximiza impactul mesageriei noastre.

Sari inauntru!

Vă încurajăm să explorați noul site! Deși s-au schimbat multe, toate resursele pe care le-am creat de-a lungul anilor sunt încă parte a site-ului. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați oferit feedback cu privire la design-ul site-ului și ne-ați ajutat să creăm site-ul web BriskCode, mai conectat, mai organizat și social, pe care îl vedeți astăzi.

O parte importantă a procesului stă în felul în care am reușit să abordăm implicarea echipei noastre la fiecare pas. Pentru a cunoaște echipa care este implicată în proces, am adăugat o pagină a echipei. În plus față de procesul nostru, site-ul promovează diversitatea noastră de clienți într-o gamă largă de piețe și industrii.

Site-ul nostru este acum receptiv (ușor de utilizat), astfel încât să puteți accesa site-ul nostru pe orice dispozitiv electronic. Acest lucru va face mai ușor să țineți pasul cu noi când sunteți în miscare.

Așteptăm cu nerăbdare munca care urmează să se întâmple și sperăm să adăugăm mai multe cunoștințe și instrumente pentru promovarea unor informații valoroase.

Vă vom informa pe acest site despre procesul nostru de lucru, prezentări la conferințe pe tot parcursul proiectului și vom realiza un buletin informativ la care vă puteți abona aici pe acest site. Vom fi, de asemenea, activi pe social media și vă încurajăm să ne urmați pe Facebook.